Wat ga je doen?
De Surinaamse keuken is erg gevarieerd. Het is een combinatie van internationale keukens als Javaans, Hindoestaans, Hollands, Creools, Chinees, Joods, Indiaans en Portugees. Het grote voordeel hiervan? Er zit voor iedereen wel iets bij wat hij of zij lekker vindt!
Tijdens een workshop Surinaams koken bereiden jullie acht tot tien typisch Surinaamse kleine gerechten. Denk bijvoorbeeld aan Roti kip, bakabana met Surinaamse pindasaus of een zoetzure salade. Surinaamse kok Natasja vertelt jullie tijdens de workshop alles over het bereiden van de verschillende gerechten en ze deelt alle geheimen van de Surinaamse keuken.
Tussen het koken door is er voldoende tijd om gezellig te kletsen en natuurlijk te proeven! Jullie krijgen de recepten na afloop thuisgestuurd, zodat jullie anderen kunnen verrassen met jullie Surinaamse kookkunsten.
Neem voor meer informatie contact op via onderstaand contactformulier.
Geïnteresseerd in dit uitje?
Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?