Wat ga je doen?
Ontdek de geheimen van de Indonesische keuken in deze "serieus pittige" workshop! Voor alle liefhebbers van heerlijke rijsttafels. Indonesisch koken is zo veel meer dan sambal en ketjap! Tijdens deze workshop leer je alles over het gebruik van de specerijen en kruiden die zo kenmerkend zijn voor de Indonesische keuken: van kruidig tot erg pittig maar vooral erg lekker!
Alles komt aan bod en wordt gebruikt in deze workshop: vlees, vis, groente en ei, Niet alleen eten jullie samen de gemaakte gerechten maar je krijgt ook bakjes met de restjes mee naar huis. Waarom?? Omdat Indonesisch eten de volgende dag nog veel lekkerder is.
Wij zijn een collectief van hippe en talentvolle kleine ondernemers die samen allerlei creatieve en culinaire workshops aanbieden midden in het Groene Hart in een mooie, ruime en gezellige studio met een professioneel ingerichte keuken. Gratis parkeergelegenheid recht voor de deur!
Geïnteresseerd in dit uitje?
Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?